Доступність посилання

ТОП новини

Голова правління російського акціонерного товариства «Єдині енергетичні системи» Анатолій Чубайс впевнений, що його енергоголдинг реалізує всі свої плани в Україні.


Віталій Портников Голова правління російського акціонерного товариства «Єдині енергетичні системи» Анатолій Чубайс впевнений, що його енергоголдинг реалізує всі свої плани в Україні.

Москва. 20 листопада, 2003 - Анатолій Чубайс, який виступив перед студентами Казанського енергетичного університету, наголосив, що у енергосистеми України російське акціонерне товариство обов’язково отримає свою частину, незважаючи на протести української опозиції, що вони підтримані міністром енергетики України. «Ми це вирішимо обов’язково», - сказав політик, який останні місяці виступає під гаслом так званої ліберальної імперії.

Варто також сказати, що Анатолій Чубайс в Казані змушений був реагувати на бажання депутатів Державної Думи Російської Федерації боротися за його відставку. Адже саме цього дня депутати звернулися до прем’єр-міністра Росії Михайла Касьянова з пропозицією зібрати позачергове засідання акціонерів російського акціонерного товариства «Єдині енергетичні системи» для того, щоб переобрати його керівника. Анатолій Чубайс зазначив, що він сприймає цю ситуацію лише, як пародію.

Однак разом із цим спостерігачі звертають увагу на той факт, що голови правління російського акціонерного товариства «Єдині енергетичні системи» не було на засіданні уряду, де обговорювалися якраз головні проблеми енергетичної реформи. Всі керівники енергетичних монополій Росії були присутні на цій зустрічі з прем’єр-міністром Михайлом Касьяновим. Однак Анатолій Чубайс цього дня був у Казані і розповідав студентам Казанського університету про світле енергетичне майбутнє його голдингу в Україні.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG