Доступність посилання

ТОП новини

Правоохоронні органи в Росії вилучили тисячі примірників книжки, яка звинувачує російську Федеральну службу безпеки (ФСБ) в підриві житлових будинків у Москві 1999 року


-- no author -- Як повідомив керівник агентства новин «Пріма» Александр Подрабінек, сьогодні конфісковано близько 4 тисяч примірників книжки «ФСБ підриває Росію», коли вантажівку з накладом, який везли з Латвії, зупинили на кордоні. За словами Подрабінека, книжки затримано як «антидержавну пропаганду».

Як повідомив керівник агентства новин «Пріма» Александр Подрабінек, сьогодні конфісковано близько 4 тисяч примірників книжки «ФСБ підриває Росію», коли вантажівку з накладом, який везли з Латвії, зупинили на кордоні. За словами Подрабінека, книжки затримано як «антидержавну пропаганду».

Один зі співавторів книжки, колишній агент ФСБ Александр Літвінєнко, стверджує, що мав за завдання вбити російського олігарха Боріса Березовського, а також звинувачує ФСБ в здійсненні низки вибухів у житлових будинках, які приписали чеченцям.
XS
SM
MD
LG