Доступність посилання

ТОП новини

Першим заступником голови Державної податкової адміністрації України призначений 44-річний Сергій Медведчук, який упродовж 6 років очолював податкову адміністрацію у Львівській області


-- no author -- У червні минулого року Львівська обласна рада висловила недовіру Сергієві Медведчуку, а пізніше голова облради Михайло Сендак та народні депутати неодноразово зверталися до глави держави з проханням відреагувати на таке рішення львівських депутатів. Наразі невідомо, хто стане новим керівником львівської податкової адміністрації.

Про це повідомила прес-служба Президента, посилаючись на відповідний указ Леоніда Кучми. Президент звільнив від обов’язків першого заступника Державної податкової адміністрації Олексія Шитрю.

У червні минулого року Львівська обласна рада висловила недовіру Сергієві Медведчуку, а пізніше голова облради Михайло Сендак та народні депутати неодноразово зверталися до глави держави з проханням відреагувати на таке рішення львівських депутатів. Наразі невідомо, хто стане новим керівником львівської податкової адміністрації.
XS
SM
MD
LG