Доступність посилання

ТОП новини

Парламентська делегація України на чолі з головою Верховної Ради Володимиром Литвином сьогодні і завтра перебуватиме з офіційним візитом в Азербайджані


-- no author -- За повідомленням інформаційного управління Верховної Ради, на сьогодні заплановані зустрічі В.Литвина з Головою Міллі Меджлісу Азербайджанської Республіки Муртузом Алескеровим і міністром закордонних справ Вілаятом Гулієвим. Очікується, що сьогодні ж українська делегація зустрінеться з представниками української громади ім.Т.Шевченка.

За повідомленням інформаційного управління Верховної Ради, на сьогодні заплановані зустрічі В.Литвина з Головою Міллі Меджлісу Азербайджанської Республіки Муртузом Алескеровим і міністром закордонних справ Вілаятом Гулієвим. Очікується, що сьогодні ж українська делегація зустрінеться з представниками української громади ім.Т.Шевченка.

На завтра запланований виступ В.Литвина у Бакинському державному університеті. Того ж дня він зустрінеться з прем''єр-міністром Азербайджану Артуром Расізаде і Президентом країни Ільхамом Алієвим.
XS
SM
MD
LG