Доступність посилання

ТОП новини

У Феодосії видавець і редактор найтиражнішої на сході Криму феодосійської газети "Кафа" Ірина Прокопюк звернулася до міліції із заявою про погрози на свою адресу


-- no author -- Ірина Прокопюк висловила упевненість в тому, що насправді погрози надходять не від кримських татар і мають на меті не тільки залякати журналістку, але й розпалити міжнаціональну ворожнечу в регіоні.

Про це редактор газети повідомила сьогодні кримським журналістам. За її словами, два тижні тому газета "Кафа" надрукувала матеріал, присвячений темі 50-ліття входження Криму до складу України, у формі інтерв’ю з редактором. У ньому Ірина Прокопюк заявила, що їй подобається жити в Україні, а у кримчан виникне багато проблем, якщо Крим знову стане російським. За кілька днів по тому редактору надійшов лист, підписаний кримськотатарським прізвищем, з погрозами на її адресу та на адресу її родини і з вимогами виїхати з Криму.

Ірина Прокопюк висловила упевненість в тому, що насправді погрози надходять не від кримських татар і мають на меті не тільки залякати журналістку, але й розпалити міжнаціональну ворожнечу в регіоні.
XS
SM
MD
LG