Доступність посилання

ТОП новини

Українські заробітчани в Іспанії висловили недовіру нинішньому Президентові України і його оточенню


-- no author -- Лист написаний від руки, і з огляду на різні підписи його писали люди віком від 30 до 45 років. Українські заробітчани називають себе вимушеною українською міграцією, “яка змушена протестувати далеко від батьківщини проти свавілля корумпованої більшості, очолюваної Леонідом Кучмою, яка насильницьким шляхом, порушуючи Конституцію, руйнує мирне життя українців, економіку держави”.

Про це вони написали у листі, який надійшов до львівського осередку партії “Батьківщина”. Під текстом підписалися 47 осіб: вони вказали свої імена, прізвища і навіть номери паспортів.

Лист написаний від руки, і з огляду на різні підписи його писали люди віком від 30 до 45 років. Українські заробітчани називають себе вимушеною українською міграцією, “яка змушена протестувати далеко від батьківщини проти свавілля корумпованої більшості, очолюваної Леонідом Кучмою, яка насильницьким шляхом, порушуючи Конституцію, руйнує мирне життя українців, економіку держави”.

За неофіційною статистикою, зі Львівської області за останні 2 роки мігрували за кордон понад 200 тисяч осіб працездатного віку.
XS
SM
MD
LG