Доступність посилання

ТОП новини

Фінансист Джордж Сорос вимагає від телерадіокомпанії "Студія "1+1" надати йому ефір для спростування інформації, яка дискредитує його ділову і політичну репутацію


-- no author -- Про це він заявив на "круглому столі" у Верховній Раді. Сорос зазначив, що в Україні були розроблені і поширювалися телеканалами спеціальні вказівки з вимогою надавати інформацію про фінансиста в негативному контексті.

Про це він заявив на "круглому столі" у Верховній Раді. Сорос зазначив, що в Україні були розроблені і поширювалися телеканалами спеціальні вказівки з вимогою надавати інформацію про фінансиста в негативному контексті.

Він зазначив, що відповідно до українського законодавства, вимагатиме надати йому ефірний час для спростування трансльованої інформації. "Глядачі повинні знати, що канал поширює брехню", - сказав Сорос.

При цьому фінансист зазначив, що Президент Леонід Кучма запевнив його, що нічого не знав про вказівки поширювати дискредитуючу інформацію. Раніше Сорос обвинуватив голову Адміністрації Президента Віктора Медведчука в спробі його дискредитувати.
XS
SM
MD
LG