Доступність посилання

ТОП новини

СУСПІЛЬСТВО ДІЗНАЄТЬСЯ ВСЮ ПРАВДУ ПРО ВБИВСТВО ГОНГАДЗЕ, А ЗАМОВНИКИ І ВИКОНАВЦІ ЗЛОЧИНУ БУДУТЬ ПОКАРАНІ – ЮЩЕНКО.


Кандидат у президенти України Віктор ЮЩЕНКО вважає, що суспільство дізнається всю правду про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе, а замовники і виконавці злочину будуть покарані.

"Убивство журналіста буде розслідуване. Це обов''язок перед його пам''яттю, перед рідними Гії, перед країною, перед українською журналістикою", – підкреслив В.ЮЩЕНКО, йдеться на персональному сайті кандидата у президенти.

"У день четвертої річниці загибелі Георгія Гонгадзе всі, хто знав Гію, згадують і поминають його. Нам усім має бути соромно, що й досі суспільство не знає правди про вбивство журналіста, що справа Гонгадзе залишається нескладеним владою іспитом на демократію", – заявив В.ЮЩЕНКО.

"Георгій став символом ставлення української влади до свободи слова та верховенства закону. Життя журналіста нічого не варте при нинішньому режимові", – вважає В.ЮЩЕНКО.

Кандидат у президенти розкритикував хід слідства резонансного вбивства і заявив, що "зволікання має політичні мотиви, адже в розкритті злочину не зацікавлені у найвищих кабінетах". "При нинішньому режиму розкриття справи Гонгадзе стало для Генпрокуратури не справою честі, а тестом на лояльність до режиму. Чим старанніше служаки влади ховають кінці у воду , тим позитивніше оцінюється їхня "робота". В.ЮЩЕНКО заявив, що "суспільство втомилося від постійної брехні Генеральної прокуратури у справі Гонгадз#10§ примітивних намагань все приховати".

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG