Доступність посилання

ТОП новини

ШТАБ ЮЩЕНКА ЗАЯВЛЯЄ ПРО НЕПРИЧЕТНІСТЬ “НАШОЇ УКРАЇНИ” ДО ІНЦИДЕНТУ З ЯНУКОВИЧЕМ.


Центральний штаб Віктора ЮЩЕНКА заявляє, що прихильники В.ЮЩЕНКА не мають жодного відношення до інциденту в Івано-Франківську під час поїздки до області прем’єр-міністра Віктора ЯНУКОВИЧА.

Як повідомляє прес-служба штабу В.ЮЩЕНКА, “будь-які спроби прив’язати активістів В.ЮЩЕНКА до цього інциденту є черговою "брудною" технологією влади”.

Керівник Івано-франківського штабу В.ЮЩЕНКА, мер міста Зіновій ШКУТЯК заявив, що "на зустрічі в аеропорту прем’єра зустрічали три групи: офіційна делегація на чолі з ректором Прикарпатського університету паном КОНЕНКОМ, так звані прихильники В.ЯНУКОВИЧА, завезені з Києва з посвідченнями працівників Кабміну, за якими міліція перепускала в охоронну зону. Третьою групою, яка була відрізана міліцейським кордоном, була молодь, яка вигукувала "Ющенко!" і тримала прапори".

При виході прем’єра з автобусу невідома молода людина з групи його прихильників кинула у прем’єра яйцем, після чого В.ЯНУКОВИЧА накрила охорона, занесла в автомобіль і відвезла в обласну лікарню. "Яйцеметателя" ніхто не знає", - заявив З.ШКУТЯК. Він не виключає, того що це може бути "розробленим сценарієм команди В.ЯНУКОВИЧА".

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG