Доступність посилання

ТОП новини

БЕЗ ВРАХУВАННЯ ДОКУМЕНТІВ АВСТРІЙСЬКОЇ КЛІНІКИ ІНФОРМАЦІЯ ТСК З РОЗСЛІДУВАННЯ ОТРУЄННЯ ЮЩЕНКА БУДЕ ЗААНГАЖОВАНОЮ – ПОРОШЕНКО.


Представник фракції «Наша Україна» Петро ПОРОШЕНКО вважає, що без врахування документів австрійської клініки інформація тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з розслідування обставин отруєння Віктора ЮЩЕНКА буде заангажованою.

В коментарі журналістам він розповів про перебіг подій останніх днів. Він нагадав, що у понеділок, 4 жовтня, 5 членів комісії були у Відні і спілкувались з В.ЮЩЕНКОМ, який висловив готовність з ними співпрацювати і дозволив надати їм всю необхідну інформацію австрійської клініки.

П.ПОРОШЕНКО також нагадав про заяву В.ЮЩЕНКА про те, що у зв’язку з тим, що Генеральна прокуратура України без його дозволу оприлюднює, тлумачить і викривлює дані з його медичної картки, за що існує кримінальна відповідальність, він не довіряє прокуратурі і працювати з нею не збирається. Але це не стосується парламентської комісії, сказав П.ПОРОШЕНКО.

Він нагадав, що депутати мали можливість ознайомитись з документами, поспілкуватись з лікарями. За його словами, все це записувалося на відео. І в кінці свого перебування члени комісії сказали, що вони задоволені повнотою, обсягом і якістю інформації, наданою австрійськими лікарями щодо хвороби В.ЮЩЕНКА.

П.ПОРОШЕНКО також нагадав, що вони попросили клініку надати всю інформацію у письмовому вигляді і вчора ввечері вона була готова до відправлення.

Водночас, за словами П.ПОРОШЕНКА, жоден з членів комісії, включаючи і її голову Володимира СІВКОВИЧА, не розглянули і не вивчили ці документи. Саме тому він вважає, що проект доповіді В.СІВКОВИЧА є заангажованим, оскільки туди не включені висновки клініки.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG