Доступність посилання

ТОП новини

(13.45) Кандидат на Президента Віктор Ющенко вітає рішення Генеральної прокуратури про поновлення розслідування кримінальної справи щодо його хвороби


Віктор Ющенко вкотре висловив упевненість, що за його отруєнням стоїть чинна українська влада: “Я переконаний, що це – робота влади, переконаний. Звичайно, потрібен час для того, щоб провести це розслідування. Є багато обставин, які вже відомі. Я думаю, якщо Генеральна прокуратура чинитиме відповідно до українських законів, Україна та світ скоро довідаються, хто це зробив ”


Вчора повернувшись з Відня до Києва, де австрійські лікарі заявили, що опозиційного лідера отруїли діоксином, Ющенко сказав: “ Я думаю, що ті обставини, які сьогодні дає поліклініка, мається на увазі, про отруєння як факт – це змінює відношення до цієї справ Генеральної прокуратури. Тому я вітаю, вітаю прокуратуру з цим кроком, який вона зробила”.

Віктор Ющенко вкотре висловив упевненість, що за його отруєнням стоїть чинна українська влада: “Я переконаний, що це – робота влади, переконаний. Звичайно, потрібен час для того, щоб провести це розслідування. Є багато обставин, які вже відомі. Я думаю, якщо Генеральна прокуратура чинитиме відповідно до українських законів, Україна та світ скоро довідаються, хто це зробив”.
XS
SM
MD
LG