Доступність посилання

ТОП новини

Голова Адмiнiстрацiї Президента Вiктор Медведчук заявляє, що "пiде у вiдставку, i звiльнить його Леонiд Кучма перед приходом нового Президента"


Так вiн прокоментував заяву лiдера фракцiї СДПУ(О) Леонiда Кравчука, який ранiше сказав, що Медведчук написав заяву про складання повноважень голови Адмiнiстрацiї Президента. За словами Кравчука, ця заява є логiчною у зв''язку з тим, що термiн повноважень чинного голови держави Леоніда Кучми закiнчується.

Заяву про відставку Віктора Медведчука прокоментував і народний депутат від “Нашої України” Юрій Костенко: “Це є логічним наслідком всієї деструктивної діяльності Медведчука, яку він проводив обіймаючи ті чи інші державні посади. Це і у Верховній Радів – постійні розколи, відколи, зіштовхування одного з одним лобами, я маю на увазі як політичні бійки, так цю політику він і переніс до Адміністрації Президента”.

Валерій Коновалюк з “Регіонів України” називає відставку Віктора Медведчука компромісом Кучми: “Дуже багато кроків Президент зараз робить на знак погодження компромісу виключно з однією стороною – Віктора Ющенка”. Віктор Янукович сказав, що якщо Віктор Медведчук справді подав у відставку, то він вчинив чесно.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG