Доступність посилання

ТОП новини

Посилити координаційну роль Міністерства закордонних справ у проведенні зовнішньої політики України має намір Президент Віктор Ющенко


За повідомленням прес-служби голови держави, найближчим часом він підпише указ, який надасть МЗС повноваження координувати усі структури виконавчої влади у сфері зовнішньої політики. Міністр закордонних справ Борис Тарасюк в інтерв’ю радіо “Свобода” прокоментував наміри Президента: “Таке рішення продиктоване тим, що у нас багато учасників зовнішніх зв’язків не завжди узгоджують дії і це інколи призводить до непотрібних ускладнень, тому Президент і ухвалив таке рішення”.


За повідомленням прес-служби голови держави, найближчим часом він підпише указ, який надасть МЗС повноваження координувати усі структури виконавчої влади у сфері зовнішньої політики.

Міністр закордонних справ Борис Тарасюк в інтерв’ю радіо “Свобода” прокоментував наміри Президента: “Таке рішення продиктоване тим, що у нас багато учасників зовнішніх зв’язків не завжди узгоджують дії і це інколи призводить до непотрібних ускладнень, тому Президент і ухвалив таке рішення”.
XS
SM
MD
LG