Доступність посилання

ТОП новини

Український омбудсмен Нiна Карпачова заявляє про порушення прав екс-керівника Харківщини Євгена Кушнарьова з моменту його затримання


Так, за словами Уповноваженої з прав людини, його позбавили права на адвокатський захист, і Генеральна прокуратура добу не повідомляла, де перебуває Кушнарьов ні сім’ї, ні адвокату. Позавчора Кушнарьова затримала на 72 години Генеральна прокуратура за звинуваченням у перевищенні службових повноважень, що завдали державі збитків на суму у понад 8 мільйонів гривень. Питання щодо зміни запобіжного заходу Євгену Кушнарьову розглядає сьогодні Печерський районний суд Києва.


Так, за словами Уповноваженої з прав людини, його позбавили права на адвокатський захист, і Генеральна прокуратура добу не повідомляла, де перебуває Кушнарьов ні сім’ї, ні адвокату.

Вчора Ніна Карпачова зустрічалася з Євгеном Кушнарьовим у київському iзоляторi тимчасового утримання, коли він повідомив, що продовжить голодування, вважаючи своє затримання політичною розправою.

Питання щодо зміни запобіжного заходу Євгену Кушнарьову розглядає сьогодні Печерський районний суд Києва.

Напередодні його адвокат В’ячеслав Стовба розповів про перспективи розгляду:

“Я вважаю, як цю кримінальну справу порушили, так її можуть і закрити. Якщо її не закриють за законними обставинами, які реабілітують, то своє слово скаже правосуддя ”.

Позавчора Кушнарьова затримала на 72 години Генеральна прокуратура за звинуваченням у перевищенні службових повноважень, що завдали державі збитків на суму у понад 8 мільйонів гривень.
XS
SM
MD
LG