Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко підставляє плече Ющенкові


Колишня прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко пропонує президентові Вікторові Ющенкові невідкладно разом сформувати новий коаліційний уряд. Водночас Юлія Тимошенко заявляє, що проти неї поновлено старі репресії, які почалися за попереднього президента Леоніда Кучми.


А на парламентських виборах, сказала Тимошенко на прес-конференції в Києві, вона бачить як органічну й нормальну коаліцію президента й свого блоку.

Водночас Юлія Тимошенко заявляє, що проти неї поновлено старі репресії, які почалися за попереднього президента Леоніда Кучми. Йдеться про те, що Генеральна прокуратура оскаржила низку судових ухвал про списання боргів компанії “Єдині енергетичні системи України”, яку колись очолювала Тимошенко, більш як на 6 з половиною мільярдів гривень.

Вона також стверджує, що сьогодні чиняться спроби переглянути інші судові ухвали, які визнавали незаконність приватизацій членами родини Леоніда Кучми, зокрема його зятем Віктором Пінчуком, і повернути їм цю власність.

Жодної війни між Ющенком і нею ніхто не дочекається, заявила Тимошенко, і жодних образ на президента вона не має. Вона вважала б за логічне, якби Ющенко відкликав свій указ про відставку її уряду, і хоче вірити, що президент може відновити з нею співпрацю.
XS
SM
MD
LG