Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні стали відомі нові призначення Президента України


Віктор Ющенко призначив Анатолія Кінаха на посаду секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Першим віце-прем''єр-міністром у новому уряді буде Станіслав Сташевський, віце-прем’єр-міністрами стали Роман Безсмертний та В''ячеслав Кириленко.


Віктор Ющенко призначив Анатолія Кінаха на посаду секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Першим віце-прем''єр-міністром у новому уряді буде Станіслав Сташевський, віце-прем’єр-міністрами стали Роман Безсмертний та В''ячеслав Кириленко.

Міністром з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи працюватиме Віктор Балога, міністром палива та енергетики - Іван Плачков, міністром вугільної промисловості - Віктор Тополов.

Олександра Баранівського призначено міністром аграрної політики, Юрія Павленка - міністром у справах сім''ї, молоді та спорту, Бориса Тарасюка - міністром закордонних справ, Івана Саханя - міністром праці та соціальної політики України.

Міністром охорони навколишнього природного середовища працюватиме Павло Ігнатенко, міністром освіти й науки - Станіслав Ніколаєнко, міністром економіки – Арсен Яценюк.

Тексти відповідних указів розміщені на офіційному сайті глави держави.
XS
SM
MD
LG