Доступність посилання

ТОП новини

Німецькі бізнесмени зацікавлені інвестувати в Україну. Сьогодні у Києві пройшов діловий форум українських та німецьких підприємців


За словами Гунтера Еймаеля, держсекретаря Міністерства економіки землі Рейнланд-Пфальц, в Україні є багато галузей, у яких німці хочуть співпрацювати.

За словами Гунтера Еймаеля, держсекретаря Міністерства економіки землі Рейнланд-Пфальц, в Україні є багато галузей, у яких німці хочуть співпрацювати:

“Найбільше нас цікавить хімічна промисловість, вона широко представлена у нашій землі. Ще галузь виробництва деталей до автомобілів. Ця сфера нині стрімко розвивається в Україні, а у нас, наприклад, є великий завод, який випускає вантажівки. Згодом налагоджуватимемо співпрацю і в харчовій промисловості. А найголовніше, потрібно розвивати інфраструктуру міст України,” – сказав Гунтер Еймаель.

Німецькі підприємці позитивно оцінили відміну Україною візового режиму. Найближчим часом започаткують низку програм обміну, говорить Гунтер Еймаель, що дозволить українським фахівцям вивчати німецький досвід.
XS
SM
MD
LG