Доступність посилання

ТОП новини

Київ виступає проти перевиборів до кримського парламенту


За словами глави секретаріату президента Олега Рибачука, керівництво України виступає за завершення підрахунку голосів і визначення результатів виборів кримського парламенту

Про це, як повідомляє кореспондент Радіо «Свобода», заявив сьогодні в Сімферополі глава секретаріату президента Олег Рибачук.

За словами Олега Рибачука, керівництво України виступає за завершення підрахунку голосів і визначення результатів виборів кримського парламенту: “Сценарій перевиборів до Верховної Ради автономії немає політичної підтримки у Криму і не розглядається як найбільш реальний. Інший сценарій – завершення самого процесу виборів. Але тут має бути втручання державних органів, зокрема прокуратури”, – сказав Олег Рибачук. За його словами, кримська прокуратура зараз активно включилася у забезпечення роботи кримських виборчкомів.

Виборча комісія АРК досі не змогла підбити підсумки виборів Верховної Ради Криму, тоді як частина політичних сил автономії розпочала акції протесту, наполягаючи на проведенні нових виборів.
XS
SM
MD
LG