Доступність посилання

ТОП новини

Делегація з Ізраїля завітала до Одеси.


Петро Каландирець Одеса, 15 червня 2006 (RadioSvoboda.Ua) - Це були керівники Асоціації сприяння розвитку і співпраці „Ізраїль-Україна і країни СНД” та кандидат сільськогосподарських наук Ізраїльського Експортного Інституту.

Очолив поважну делегацію президент Асоціації Леон Табаков.

Саме він вручив під час зустрічі у мерії Одеському міському голові Едуарду Гурвіцу запрошення від мера Хайфи відвідати це ізраїльське місто-побратим на урочистості до Дня міста.

Асоціація сприяння розвитку і співпраці „Ізраїль-Україна і країни СНД” працює від 1997 року. Її основна мета – сприяння у просуванні новітніх технологій Ізраїля на ринок України та інших країн СНД. У сфері інтересів Асоціації є проекти пов’язані з будівництвом, екологією, охороною здоров’я, сільським господарством, туризмом. Нещодавно члени Асоціації приймали в Ізраїлі делегацію з Одеси учасники якої набули досвід у галузі охорони комерційних структур, об''єктів.

Члени Асоціації сприяння розвитку і співпраці „Ізраїль-Україна і країни СНД” є представниками переважно
Одеська сторона
середнього бізнесу.

За словами Президента Асоціації Леона Табакова, „в Одесі цілком реально, за участю ізраїльських інвестицій, можливо реалізувати кілька проектів. Серед них проект реконструкції Міжнародного аеропорту „Одеса”, будівництва електростанції, теплової станції, очищення каналізації. У нас є найбільш сучасні технології. Наші кампанії готові прийти до Одеси і спільно вирішувати ці проблемні питання. На зустрічі з мером Одеси ми за торкнули перспективні питання реконструкції автошляхів, паркування транспорту”.

Директор департаменту зовнішніх зв’язків Одеської міськради Олег Долженков висловив переконання, що у мерії нині чекатимуть на викладені на папері пропозиції, які протягом найближчого місяця мають надійти. На його думку, інтерес ізраїльського інвестора до Одеси „існує і підтримується на досить таки високому рівні”.
XS
SM
MD
LG