Доступність посилання

ТОП новини

Одеса і Оулу активізує співпрацю.


Петро Каландирець Одеса, 14 липня 2006 (RadioSvoboda.Ua) - На такому бажанні наголошували, під час проведеної зустрічі, Одеський міський голова Едуард Гурвіц та Надзвичайний і Повноважний посол Фінляндії в Україні Лаура Рейніля. Наступного року саме в Одесі у квітні 2007 року відбудуться урочистості з нагоди 50-ліття побратимства з фінським містом Оулу. Нині триває узгодження програми культурно-мистецьких заходів. Вона буде достатньо насиченою.

На проведеній зустрічі мова йшла і про діяльності місії ЄС в Одесі.

Едуард Гурвіц відзначив надзвичайну актуальність і важливість роботи місії. „Ситуація у придністровському регіоні республіки Молдови залишається складною і загрозливою. Тут необхідна підтримка європейського співтовариства”.

У жовтні 2006 року під час роботи саміту „Україна – ЄС” у Фінляндії відбудеться український інвестиційний форум. Одеська делегація братиме найактивнішу участь у цьому міжнародному форумі. Можливо, що саме після цього форуму фінські інвестори братимуть активну участь у реалізації важливих для Одеси проектів. Сподівання на активізацію співпраці висловила під час зустрічі і Надзвичайний та Повноважний посол Фінляндії в Україні.

14 липня у одному з залів Одеської міської ради відкрита виставка плакатів з Фінляндії.
XS
SM
MD
LG