Доступність посилання

ТОП новини

Юрій Луценко вважає необхідним провести очну ставку Мельниченка, Кучми та Литвина


За словами Міністра внутрішніх справ, покарання лише виконавців вбивства журналіста Гонгадзе призведе до скоєнення подібних злочинів у майбутньому.

Про необхідність очної ставки Миколи Мельниченка, екс-президента Леоніда Кучми, та колишнього голови Адміністрації Президента Володимира Литвина Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив під час мітингу-реквієму пам''яті Гонгадзе в Київській області.

Міністр висловив думку, що покарання лише виконавців вбивства журналіста Георгія Гонгадзе призведе до скоєнення подібних злочинів у майбутньому.

Юрій Луценко зазначив, що він як міністр домігся порушення кримінальних справ проти 750 депутатів різних рівнів та 900 чиновників, але так і не зміг домогтися відкриття кримінальних справ проти тих, хто розкрадав державу і знищував тих, хто про це насмілювався заявляти.

«Україна пройшла через Майдан очищення, і всі зрозуміли, що можуть зняти владу. Тільки влада не зрозуміла, що, крім зняття, може бути і в''язниця», - наголосив керівник МВС Юрій Луценко.

На необхідності притягнути до судової відповідальності замовників вбивства журналіста Георгія Гонгадзе наголосив також Голова Верховної Ради Олександр Мороз.

Під час мітингу-реквієму пам''яті Гонгадзе Олександр Мороз заявив, що йому соромно, що влада досі не змогла розслідувати просту і зрозумілу справу, поставити перед судом усіх винуватців вбивства Гонгадзе.
XS
SM
MD
LG