Доступність посилання

ТОП новини

Мороз заперечує можливість розколу в СПУ


Як заявив О. Мороз, у партії «є труднощі росту, бувають непорозуміння», однак до розколу не дійде.

Лідер СПУ, голова Верховної Ради Олександр Мороз заперечує можливість розколу в Соцпартії. Сьогодні на прес-конференції у Вінниці він сказав, що «ніякого розколу не буде» і «партія монолітна». За словами О. Мороза, не вперше СПУ доводиться переживати період, коли деякі люди виходять з партії або когось виключають із партії. Він наголосив, що СПУ «залишається вірною своїм програмним цілям» і шукає «нові форми впливу на ситуацію в державі». Як заявив О. Мороз, у партії «є труднощі росту, бувають непорозуміння». За його словами, вихід людей із партії на сьогодні є, але цей процес незначний і водночас тисячи людей вступають до СПУ.

Кажучи про колишнього першого секретаря політради СПУ Йосипа Вінського, О. Мороз зауважив, що в нього підтримка «настільки незначна, що це аж ніяк не може бути тенденцією». За словами лідера соціалістів, він тричі висловився на підтримку Й. Вінського у попередній період, коли члени партії не хотіли обирати його першим секретарем політради.

О. Мороз зазначив, що цінував Й. Вінського за його організаторські здібності. Водночас, сказав лідер СПУ, він був «настільки радикальним і нетерпимим до іншої точки зору, що це я міг прикривати лише своїм авторитетом».
XS
SM
MD
LG