Доступність посилання

ТОП новини

У «Нашій Україні» не прогнозують жодних дат, коли міністри — члени блоку можуть подати заяви про відставку


Як сказав лідер фракції «Нашої України», це питання дуже важливе, і воно ще розглядається. Водночас, за його словами, заява про відставку міністрів буде реалізована так само, як і про опозиційність блоку. Тим часом деякі міністри — члени «Нашої України» говорять, що наразі не полишають свої посади


Як сказав лідер фракції «Нашої України», це питання дуже важливе, і воно ще розглядається. Водночас, за його словами, заява про відставку міністрів буде реалізована так само, як і про опозиційність блоку.

Раніше фракція «Наша Україна» офіційно оголосила про перехід в опозицію.

Тим часом деякі міністри — члени «Нашої України» говорять, що наразі не полишають свої посади.

Міністр закордонних справ Борис Тарасюк тим часом залишається на посаді, а його подальша доля залежатиме від рішення президента, повідомив речник МЗС.

Міністр оборони Анатолій Гриценко не бачить проблем зі своєю подальшою працею в уряді Віктора Януковича і здатен проводити в ньому обґрунтовані й важливі для міністерства рішення. Про це він сказав, перебуваючи в Тернополі.

Так само й міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не збирається подавати у відставку й продовжуватиме роботу в уряді Януковича. Про це він сказав, перебуваючи з візитом у Закарпатській області.

Міністр каже, що просто так віддавати міністерство, якщо цього захотіла якась політична сила, навіть одна з найшанованіших у суспільстві, просто неправильно.

До того ж недоцільним вихід Луценка з уряду вважає і сам президент України, який заявив, що ліміт участі міністра в уряді Януковича не вичерпаний, сказав Луценко.

Він зауважив, що заяву про звільнення він подав президентові України і що той може в будь-який момент її підписати.

Водночас Луценко стверджує, що жодних запасних аеродромів для себе не готує, бо «міністр, який думає про відставку, вже лише наполовину міністр».
XS
SM
MD
LG