Доступність посилання

ТОП новини

Майже всі українські товаровиробники виробляють неякісну продукцію та порушують права споживачів, стверджують у Держспоживстандарті


Також представник Держспоживстандарту зазначив, що бюджет на наступний рік не передбачає коштів для проведення тестувань на якість товарів.

Про це сьогодні на всеукраїнському форумі «Спільноти споживачів» сказав заступник директора департаменту споживчої політики і захисту прав споживачів Держспоживстандарту України Сергій Литвиненко.

«Щорічно працівники державних органів із питань захисту прав споживачів бракують серед перевіреного кожну другу пляшку горілки та лікеро-горілчаних виробів, майже половину овочів та фруктів, кожну третя тубу м’ясних консервів, кожну третю пляшку безалкогольних напоїв та мінеральних вод, майже кожну перевірену іграшку — як такі, що не відповідають вимогам нормативних документів і порушують права споживачів на належну якість та безпеку товарів», — заявив Литвиненко.

Також представник Держспоживстандарту зазначив, що бюджет на наступний рік не передбачає коштів для проведення тестувань на якість товарів. У цьому році для цього передбачали 8 мільйонів гривень.
XS
SM
MD
LG