Доступність посилання

ТОП новини

Міжвідомча комісія щодо вступу України в НАТО активізуватиме свою роботу


Про це йдеться у розміщеному у суботу на офіційному сайті Президента Указі «Про деякі питання Національної системи координації співробітництва України з Організацією Північноатлантичного договору».

Президент України Віктор Ющенко зобов’язав голову Міжвідомчої комісії з питань підготовки України до вступу в НАТО залучати на постійній основі до участі у засіданнях цієї комісії керівників або заступників керівників відповідних структурних підрозділів Секретаріату Президента і Секретаріату Кабінету Міністрів, до компетенції яких належать питання євроатлантичної інтеграції.

Про це йдеться у розміщеному на офіційному сайті Президента Указі «Про деякі питання Національної системи координації співробітництва України з Організацією Північноатлантичного договору».

Крім того, голові Міжвідомчої комісії з питань підготовки України до вступу в НАТО належить щоквартально інформувати главу держави і громадськість через засоби масової інформації про результати роботи комісії.

Згідно з документом, Кабінет Міністрів забезпечує реалізацію державної політики щодо співробітництва України з НАТО, зокрема щодо досягнення критеріїв членства України в НАТО.
XS
SM
MD
LG