Доступність посилання

ТОП новини

У фіналі Кубка України з футболу гратимуть київське “Динамо” і донецький “Шахтар”.


Геннадій Мороз Київ, 10 травня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Київське “Динамо” і донецький “Шахтар” не проходять осторонь жодного трофею в українському футболі. У середу з’ясувалося, що окрім уже звичної боротьби за чемпіонство, в нинішньому сезоні гранди приречені зустрітися ще й у вирішальному матчі за Кубок України, куди обидва клуби пробилися після напрочуд результативних півфіналів.

Для обох грандів українського футболу повторні кубкові півфінали складалися вельми непросто. Так, ще за 7 хвилин до завершення київського матчу проти “Динамо” “Металіст” утримував нічию 2 : 2. І від кубкового фіналу харків’ян відділяв лише один влучний удар. Втім більш досвідчені кияни таки схилили шальки терезів на власну користь, спершу реалізувавши незаперечний пенальті, а на останніх хвилинах підтвердивши свою перевагу над нині третьою командою Чемпіонату завдяки влучному ударові Олега Гусєва. 4 : 2.

Ще драматичніше розвивалися події в Сімферополі, де вже на 6 хвилині місцева “Таврія” вела перед — 2 : 0 у протистоянні з “Шахтарем”. Одначе і в цьому матчі таки дався взнаки досвід “гірників”. Вже за 20 хвилин донеччани завдяки влучним ударам Чигринського й Матузалема рахунок зрівняли. І надалі гравці “Шахтаря” змогли втримати цілком прийнятний для себе рахунок 2 : 2. У підсумку цілком вдовольнившись двома нічиїми і виходом у фінал лише завдяки забитим у гостях голам. Нагадаю, що вирішальний матч за Кубок України традиційно проходитиме у столиці на День Києва — 27 травня.

Олена Бондаренко і Юлія Вакуленко пробилися в третє коло представницького тенісного турніру з призовим фондом 1 340 000 доларів у Берліні

Українські тенісистки продовжують дивувати в Берліні. Боротьбу за 1 340 000 доларів призових у третьому колі представницького турніру поведуть Олена Бондаренко і Юлія Вакуленко. Цікаво, що старша із сестер у середу виграла два поєдинки. Спершу Олена залишила за собою догравання вирішального третього сету зупиненого через негоду матчу першого кола проти Франчески Ск’явоне, за дві години по тому перша ракетка України, як то кажуть, на класі переграла ще одну італійку Татьяну Гарбін. 6 : 3, 6 : 4. Також лише два сети знадобилися Юлії Вакуленко у протистоянні із американкою Мілен Ту. У підсумку 7 : 1, 7 : 6 — на користь українки. А ось Катерина Бондаренко не впоралася із Мартіною Хінгіс. У напруженому поєдинку перемогу в двох сетах із рахунком 7 : 5 та 7 : 6 святкувала нині четверта ракетка планети зі Швейцарії.
XS
SM
MD
LG