Доступність посилання

ТОП новини

Напередодні відбіркового матчу до майбутнього Євро проти футболістів збірної Франції команду Олега Блохіна спіткали вже звичні кадрові проблеми.


Геннадій Мороз Київ, 31 травня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Збірна України з футболу продовжує підготовку до матчу з французами у Парижі. Напередодні одного з ключових поєдинків у нинішньому євровідборі наставника українців Олега Блохіна непокоять ушкодження кількох провідних гравців і значний дисбаланс у рівні підготовки футболістів.

Вже звичні кадрові проблеми спіткали збірну України з футболу напередодні чергового матчу Євровідбору проти збірної Франції. Про це напередодні заявив наставник українців Олег Блохін. Так, за три дні до матчу з віце-чемпіонами світу в Парижі разом з командою не тренуються воротар Олександр Шовковський і півзахисник Тарас Михалик. Обидва “динамівці” отримали ушкодження в кубковому матчі проти “Шахтаря”. Нагадаю лише, що через травми збірній у поєдинку з французами не зможуть також допомогти Андрій Шевченко, Сергій Ребров та Андрій Гусин.

Втім, керманич головної футбольної команди України сподівається, що Шовковський з Михаликом встигнуть оговтатися і зіграють у суботньому матчі. Набагато більше Блохіна хвилює різна фізична і психологічна готовність його підопічних. Приміром, гравці “Шахтаря” перебувають під серйозним психологічним тиском після недільної поразки в Кубку України. В цілому ж, попросив не драматизувати ситуацію, навіть у разі поразки від французів. Оскільки ключовими для України будуть вересневі поєдинки відбірного турніру до майбутнього Євро проти футбольних збірних Італії та Грузії.

Лише дві українки продовжують боротьбу в другому раунді відкритого Чемпіонату Франції з тенісу

Дружною ходою перше коло “Роллан Гаросу” у середу подолали сестри Бондаренко. Обидві у стартових матчах віддали своїм суперницям лише по одному геймові. Так, Олена у середу всього за 39 хвилин розгромила Івету Бенешову. Наступною суперницею першої ракетки України на паризьких кортах буде італійка Карін Кнапп. Явно сильнішою за іншу чешку виявилася і Катя Бондаренко. У підсумку ті ж таки 6 : 0, 6 : 1 у протистоянні із Сюзанною Ондрашковою на користь українки. Дещо підправила статистику на користь Чехії Люсі Шафарова. Яка в двох сетах переграла українку Юлію Бейгельзімер.

Залишає паризький турнір із загальним призовим фондом більше ніж у 15 мільйонів євро і Ольга Савчук. Упевнено подолавши перше коло “Роллан Гаросу”, в дургому раунді українка не впоралася із 20 номером “посіву” австрійкою Сибіль Баммер. І нарешті останньою у середу з Чемпіонату “вилетіла” Юлія Вакуленко. У матчі першого кола киянка програла маловідомій тенісистці з Румунії Йоанні Олару 4 : 6, 1 : 6.
XS
SM
MD
LG