Доступність посилання

ТОП новини

До ікони Зарваницької Богородиці з’їхалися майже 100 тисяч прочан


У паломництві до ікони Зарваницької Божої Матері в селі Зарваниця Теребовлянського району Тернопільської області взяли участь прочани з України, Росії, Польщі, Казахстану, Бельгії, Італії, Канади та США.

У паломництві до ікони Зарваницької Божої Матері в селі Зарваниця Теребовлянського району Тернопільської області, яке почалося в суботу, взяли участь прочани з України, Росії, Польщі, Казахстану, Бельгії, Італії, Канади та США.

Цю ікону, яка нині перебуває в нещодавно збудованому Маріїнському духовному центрі Української греко-католицької церкви, вважають чудотворною. Щороку її відвідує близько мільйона прочан.

В урочистій церемонії завершення паломництва в неділю, крім духовних осіб та мирян, узяв участь також і лідер «Нашої України» і один із лідерів блоку «Наша Україна – Народна самооборона» В’ячеслав Кириленко, а прочанам прочитали вітання від Президента Віктора Ющенка.

Напередодні також повідомляли, що в паломництві мала взяти участь і лідерка блоку свого імені Юлія Тимошенко, але як звичайна прочанка, без виступів перед людьми.
XS
SM
MD
LG