Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів розблокує роботу парламенту за умови ухвалення постанов щодо НАТО і відставки міністра внутрішніх справ


Про це після засідання погоджувальної ради заявив лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович.

Про це після засідання погоджувальної ради заявив лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович.

«Тут мова не йде, чия це буде постанова. Суть цього питання – вона повинна бути витримана в цій постанові. Що вступ України до НАТО повинен здійснюватися тільки за наслідками всеукраїнського референдуму. І влада повинна дати відповідні гарантії. А Верховна Рада повинна прийняти відповідне рішення. Оце наша позиція», – заявив Віктор Янукович.

Тим часом за розкладом Верховної Ради, на завтрашньому засіданні після заслуховування послання Президента парламентарі мають розглянути постанову про календарний план проведення другої сесії.

Потім вони планують заслухати програму діяльності Кабінету Міністрів.

Крім того, завтра Рада планує розглянути кадрові питання. Зокрема, це проекти постанов про звільнення Олексія Костусєва з посади голови Антимонопольного комітету, Валентини Семенюк – з посади голови Фонду держмайна, Едуарда Прутника – з посади голови Держкомітету телебачення й радіомовлення.

Сьогодні Президент закликав лiдерiв фракцiй розблокувати роботу парламенту i провести пленарне засiдання. За Конституцією, чергова сесія парламенту повинна початися в перший вівторок лютого.
XS
SM
MD
LG