Доступність посилання

ТОП новини

Новий Верховний суд: остання інстанція для корупціонерів («СХЕМИ» | ВИПУСК №130)


Днями президент Петро Порошенко провів прес-концеренцію. Своє запитання голові державі поставив і журналіст нашої програми «Схеми» Михайло Ткач.

Президент залишив без відповіді суттєву частину запитання – зосередившись на поясненні складних викликів, що наразі стоять перед Службою безпеки України.

Та чи має це слугувати виправданням безкарному переслідуванню незгодних з деякими діями влади? І чому президент проігнорував запитання про брудні інформаційні кампанії проти своїх критиків?

Натомість, він запросив наших журналістів на зустріч, щоб ознайомитись з доказами переслідувань активного громадського сектору. Ми використаємо цю нагоду і проінформуємо Вас про її перебіг та результат.

Новий Верховний суд: остання інстанція для корупціонерів

Програма «Схеми» продовжує стежити за перебігом конкурсу до нового Верховного суду – який буде ухвалювати остаточні рішення як остання, касаційна інстанція. Зосередились на кримінальній касації – це той відділ Верховного суду, який буде розглядати в тому числі й корупційні злочини. Хто виноситиме фінальний вердикт українським топ-корупціонерам? Розкаже Сергій Андрушко

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG