Доступність посилання

ТОП новини

Богдан заявляє, що перерахував всю зарплату в ОП на благодійність


11 лютого президент Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади голови Офісу президента і призначив на цю посаду Андрія Єрмака
11 лютого президент Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади голови Офісу президента і призначив на цю посаду Андрія Єрмака

Колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан заявляє, що всю заробітну плату за час роботи в ОП перерахував на благодійність. Він написав про це у фейсбуці 26 лютого.

«Щодо різноманітних критиків мого фінансового стану. За час роботи жодного хабаря не брав і вигоди не шукав. Чесно працював за рахунок грошей, які заробив на адвокатській ниві. Зарплату свою не взяв ні копійки, а всі нараховані гроші перерахував на благодійність», – написав Богдан.

До допису він долучив довідку від Державного управління справами, яка свідчить, що від серпня по січень йому нарахували близько 250 тисяч гривень, з яких після відрахування податків він мав отримати близько 203 тисяч.

Крім того, Богдан виклав копію своєї заяви, в якій просить перерахувати кошти благодійним фондам «Таблеточки» і «Благомай».

11 лютого президент Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади голови Офісу президента і призначив на цю посаду Андрія Єрмака.

Адвокат бізнесмена Ігоря Коломойського Андрій Богдан працював на посаді голови президентського офісу з травня 2019 року.

У Державному управлінні справами на запит «Українських новин» у серпні повідомляли, що перші місяці на посаді Богдан працював безкоштовно.

XS
SM
MD
LG