Доступність посилання

ТОП новини

Ексдепутат Гаврилюк про те, що став таксистом: «жодної роботи не цураюсь»


«Це, звісно, не робота моєї мрії, але сидіти без діла я не люблю, і жодної роботи не цураюсь», – написав Гаврилюк у фейсбуці
«Це, звісно, не робота моєї мрії, але сидіти без діла я не люблю, і жодної роботи не цураюсь», – написав Гаврилюк у фейсбуці

Колишній депутат Верховної Ради від «Народного фронту» Михайло Гаврилюк підтвердив повідомлення в ЗМІ, що зараз працює таксистом у Києві.

«Вирішив деякий час потаксувати. Справжній таксист має вміти три речі: добре орієнтуватися на місцевості, акуратно водити авто і розумітися в політиці, тому я ідеально підходжу на цей пост. Це, звісно, не робота моєї мрії, але сидіти без діла я не люблю, і жодної роботи не цураюсь. Тому поки так», – написав Гаврилюк у фейсбуці.

Михайло Гаврилюк не пройшов до парламенту на виборах, що відбулися влітку 2019 року.

У січні 2014 року засоби масової інформації оприлюднили відео про знущання силовиків над активістом Майдану Гаврилюком на вулиці Грушевського в Києві. На відео силовики змушували фотографуватися на морозі голого побитого чоловіка. Наприкінці відео він сідає в автозак, а хтось з правоохоронців дає йому стусана.

Михайло Гаврилюк про тих, хто над ним знущався: «Я простив»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:12 0:00

Гаврилюк погоджувався, що навряд опинився б під куполом Верховної Ради, якби не те скандальне відео, на якому представники спецпідрозділу «Ягуар» у центрі Києва змусили його повністю оголеним пересуватися на морозі, коли на вулиці було –10°C.

XS
SM
MD
LG