Доступність посилання

ТОП новини

Ірина Луценко підтвердила, що відмовляється від депутатського мандата


«Потрібні для країни справи можна робити і не маючи мандата народного депутата», – написала Луценко 4 листопада у фейсбуці
«Потрібні для країни справи можна робити і не маючи мандата народного депутата», – написала Луценко 4 листопада у фейсбуці

Народний депутат від «Європейської солідарності» Ірина Луценко підтвердила, що подала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень.

«Стан здоров’я не дає мені можливості працювати у повну силу, а відлежуватись за спинами команди не звикла… Вдячна своїм колегам і однодумцям за підтримку і співпрацю. Залишаюсь членом команди партії «Європейська солідарність». Потрібні для країни справи можна робити і не маючи мандата народного депутата», – написала Луценко 4 листопада у фейсбуці.

У разі, якщо заяву Луценко підтримає парламент, її місце в парламенті займе наступний номер у списку «ЄС»: Наталія Бойко, колишня заступниця міністра енергетики і вугільної промисловості.

Ірина Луценко була народним депутатом трьох скликань Верховної Ради, у парламенті вона – від 2012 року.

Чоловік Ірини Луценко Юрій Луценко працював на посаді генерального прокурора у 2016–2019 роках. Верховна Рада звільнила його 29 серпня. За словами речниці Луценка Лариси Сарган, наразі він виїхав до Великої Британії для вивчення англійської мови.

XS
SM
MD
LG