Доступність посилання

ТОП новини

Мандзій назвала дати проведення ЗНО


Вищі навчальні заклади, за словами Мандзій, повинні незабаром оприлюднити терміни вступної кампанії на своїх сайтах
Вищі навчальні заклади, за словами Мандзій, повинні незабаром оприлюднити терміни вступної кампанії на своїх сайтах

Міністерство освіти і науки України планує провести зовнішнє незалежне оцінювання з 25 червня до 17 липня, повідомила виконувачка обов’язків міністра Любомира Мандзій в ефірі каналу «Україна 24».

«Плануємо провести ЗНО з 25 червня до 17 липня. Перед цим, 15-17 числа, ми повинні провести пробне тестування. Щоб це було безпечно, ми працюємо над алгоритмом, який повинен схвалити державний санітарний лікар», — цитує канал Мандзій.

Вищі навчальні заклади, за словами Мандзій, повинні незабаром оприлюднити терміни вступної кампанії на своїх сайтах. Термін подачі документів почнеться пізніше, ніж зазвичай, через карантин, пов’язаний з епідемією коронавірусу.

Читайте також: Завершення навчального року, ЗНО, випускні і вступна кампанія: інтерв’ю в.о. міністра освіти Любомири Мандзій​

При цьому випускники з тимчасово окупованих територій, нагадала голова МОН, вступають за окремою процедурою і не зобов’язані складати ЗНО.

4 травня Міністерство освіти і науки повідомило, що навчальний рік у школах через карантинні заходи завершиться дистанційно до 1 липня.

Раніше виконуюча обов’язки міністра освіти Любомира Мандзій заявила в інтерв’ю Радіо Свобода, що заклади вищої освіти закінчуватимуть нинішній навчальний рік дистанційно.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG