Доступність посилання

ТОП новини

Учасники протесту проти ринку землі перекрили вулицю Грушевського в Києві


Мітингувальники, які протестують проти продажу землі біля ВР, перекрили проїжджу частину Хрещатика. Київ, 19 грудня 2019 року
Мітингувальники, які протестують проти продажу землі біля ВР, перекрили проїжджу частину Хрещатика. Київ, 19 грудня 2019 року

Учасники акції протесту проти запровадження в Україні ринку земель сільськогосподарського призначення перекрили рух вулицею Грушевського в Києві, на якій розташовані будівлі Кабінету міністрів та Верховної Ради.

Частина демонстрантів із національними прапорами безперервно рухається пішохідним переходом на початку вулиці, біля стадіону «Динамо», чим унеможливлює рух транспорту.

14 січня поліцейські і нацгвардійці заступили на посилене чергування, щоб забезпечити мирне проведення запланованих акцій у центрі Києва, повідомив сайт столичної поліції.

«Правоохоронці звертаються до організаторів та учасників заходів дотримуватися норм чинного законодавства, не порушувати громадський порядок та сприяти поліцейським у виконання ними службових обов’язків», – ідеться в повідомленні.

Політичні сили, що входять до «Об’єднаного штабу захисту української землі» анонсували проведення 14–17 січня під Верховною Радою акцій протесту проти законопроєкту №2178-10 про продаж землі.

XS
SM
MD
LG