Доступність посилання

ТОП новини

Двоє військових через обстріли поранені на Донбасі – штаб ООС


Раніше сьогодні також один військовий був тяжко поранений через підрив на міні
Раніше сьогодні також один військовий був тяжко поранений через підрив на міні

У штабі операції Об’єднаних сил повідомили, що через обстріли підтримуваних Росією бойовиків на Донбасі двоє українських військових зазнали поранень.

«На Луганському напрямку в результаті чергового обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації два військовослужбовця Збройних сил України отримали поранення. Евакуаційною технікою постраждалих воїнів оперативно доставлено до військово-медичного закладу та надано належну медичну допомогу», – йдеться в повідомленні.

Раніше також в ООС повідомляли, що в районі населеного пункту Катеринівка на Луганщині військовослужбовець зазнав тяжкої травми через підрив на протипіхотній міні.

Збройний конфлікт на Донбасі триває від 2014 року після російської окупації Криму. Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці бойовиків. Кремль відкидає ці звинувачення і заявляє, що на Донбасі можуть перебувати хіба що російські «добровольці».

За даними ООН, від березня 2014-го до 31 жовтня 2019 року унаслідок збройного конфлікту на Донбасі загинули 13 000 – 13 200 людей.

XS
SM
MD
LG