Доступність посилання

ТОП новини

Українські військові не постраждали 9 листопада на Донбасі – штаб ООС


За даними військових, підтримувані Росією бойовики протягом дня відкривали вогонь чотири рази
За даними військових, підтримувані Росією бойовики протягом дня відкривали вогонь чотири рази

Українські військові не зазнали втрат внаслідок бойових дій на Донбасі 9 листопада – дані станом на 18:00 повідомив штаб української воєнної Операції об’єднаних сил.

За даними військових, підтримувані Росією бойовики протягом дня відкривали вогонь чотири рази, зокрема із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Обстрілів зазнали позиції Об’єднаних сил неподалік населених пунктів Вільний, Авдіївка і Піски.

В угрупованні «ДНР» звинуватили українських військових в обстрілах околиць окупованого Донецька. Про поранених не повідомляють. В угрупованні «ЛНР» інформації про обстріли не подають.

Шість символів війни на Донбасі – відео
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:12 0:00

Тристороння контактна група з урегулювання ситуації на Донбасі домовилася про чергове перемир’я, починаючи з півночі 29 серпня. Рішення ухвалили у зв’язку з початком навчального року. Однак в перші ж години ОБСЄ зафіксувала порушення домовленостей.​

Раніше схожі режими тиші також не дотримувалися, сторони звинувачували в порушеннях одна одну.

​Унаслідок російської гібридної агресії на сході України з квітня 2014 року в регіоні, за даними ООН, загинули понад 10 тисяч людей іще станом на кінець 2017 року – відтоді нових даних не оголошували.

Більше цікавих новин, які не потрапили на сайт, – у Telegram-каналі Радіо Свобода. Долучайтеся!

XS
SM
MD
LG