Доступність посилання

ТОП новини

Синоптики обіцяють нічні заморозки в Україні наступного тижня


Найнижча температура вночі може бути на півночі та сході
Найнижча температура вночі може бути на півночі та сході

Український гідрометцентр попереджає про заморозки вночі наступного тижня, найдужче це на собі відчують північні і східні області. Інформацію про це оприлюднено на сайті установи.

«23 вересня на півночі Лівобережжя на поверхні грунту заморозки 0-3° (1 рівень небезпечності, жовтий). 22-23 вересня в Україні, крім Волинської та Чернівецької областей, утримається надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Вночі 24 вересня у північних та східних областях заморозки у повітрі 0-3 градуси (сильні заморозки, ІІ рівень небезпечності, помаранчевий), на Полтавщині й Черкащині заморозки на ґрунті 0-4 градуси, (І рівень небезпечності, жовтий); Вночі 25 вересня у Чернігівській, Сумській, Полтавській , Харківській та Луганській областяхі заморозки у повітрі 0-3 градуси (сильні заморозки, ІІ рівень небезпечності, помаранчевий), у Житомирській, Київській, Донецькій областях заморозки на грунті 0-5 градусів (І рівень небезпечності, жовтий)», – йдеться у повідомленні.

Вдень, однак, повітря може прогріватиися до 15-20 градусів тепла.

Державна служба з надзвичайних ситуацій, у свою чергу, попереджає також про пориви вітру 15-20 метрів за секунду на Київщині 23 вересня.

XS
SM
MD
LG