Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі поранені четверо українських військових – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу на Донбасі загиблих серед українських військових не було, четверо – поранені, повідомив речник АТО Андрій Лисенко.

За його словами, за минулу добу зафіксовано 20 обстрілів з 120 міліметрових мінометів, а також один – з артилерії калібру 152 міліметри,бойовикичотири рази застосовували проти позицій сил АТО танк.

Активність сепаратистів зберігається на маріупольському напрямку поблизу Широкина, на донецькому напрямку бойовики обстрілюють населені пункти поблизу Донецького аеропорту, зокрема селища Піски, Водяне, Авдіївка та передмістя Горлівки, на луганському напрямку – Сокільники, місто Щастя, зазначив Лисенко.

Раніше у Луганській обласній військово-цивільній адміністрації повідомили, що поблизу бахмутської траси внаслідок обстрілів поранений один український військовий.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують українських військових в порушенні режиму припинення вогню.

Спостерігачі ОБСЄ фіксують на Донбасі важке озброєння, незважаючи на заяви сторін про виведення такої техніки.

12 лютого лідери України, Франції, Німеччини і Росії домовилися про припинення вогню на Донбасі від 15 лютого, а також відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Домовленості повністю не виконуються, сторони конфлікту обвинувачують одна одну в порушенні режиму припинення вогню.

XS
SM
MD
LG