Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу один прикордонник поранений внаслідок обстрілу бойовиків – ДПСУ


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

За минулу добу сепаратисти продовжували порушувати режим припинення вогню, внаслідок обстрілів було поранено одного прикордонника, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

«Вчора поблизу населеного пункту Станиця Луганська терористи здійснили обстріл з гранатометів, прикордонного наряду, який виконував завдання на ділянці відповідальності. У результаті розриву міни один прикордонник зазнав проникаючого осколкового поранення. Військового доставили до шпиталю ЗСУ», – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється про обстріли позицій українських прикордонників на блокпостах «Майорське» зі стрілецької зброї та «Золоте» з гранатометів та стрілецької зброї.

Раніше голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль, повідомив, що внаслідок учорашнього мінометного обстрілу Станиці Луганської були поранені двоє українських військових, обидва госпіталізовані.

Проросійські сепаратисти на своїх сайтах звинувачують українських військових у порушенні мінських домовленостей, які, серед іншого, передбачають припинення вогню в зоні АТО та відведення від лінії розмежування важких озброєнь.

XS
SM
MD
LG