Доступність посилання

ТОП новини

У Києві відкрились усі виборчі дільниці, крім однієї – міськвиборчком


Одна з виборчих дільниць Києва, ранок 15 листопада 2015 року
Одна з виборчих дільниць Києва, ранок 15 листопада 2015 року

У неділю в Києві на другому турі голосування за міського голову відкрили 1088 виборчих дільниць, за винятком однієї – у Київській міській клінічній лікарні. Як повідомив голова Київської міської виборчої комісії Анатолій Сульдін, на цій дільниці передбачене голосування лише 36 виборців, лише один з яких наразі висловив бажання проголосувати.

«На решті дільниць голосування відбувається в звичному режимі…Виборець отримує один бюлетень з двома прізвищами кандидатів на посаду міського голови. Відтак проголосувати та порахувати голоси після закриття дільниць буде не складно», – зауважив Сульдін.

Він також нагадав, що до охорони порядку під час виборів у Києві залучили чотири тисячі правоохоронців. Заходи безпеки посилили, зокрема і через теракти у Франції.

«Однак ніяких надзвичайних ситуацій ми не очікуємо», – додав Сульдін.

У другому турі виборів столичного міського голови змагаються чинний міський голова Києва Віталій Кличко (за даними ЦВК, в першому турі він набрав 40,57% голосів), і позафракційний народний депутат Борислав Береза (у першому турі він отримав 8,8%).

XS
SM
MD
LG