Доступність посилання

ТОП новини

Правоохоронці мають інформацію про підготовку терактів у кількох містах України – Аваков


Арсен Аваков (©Shutterstock)
Арсен Аваков (©Shutterstock)

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє, що правоохоронні органи мають інформацію про підготовку терактів у кількох містах України. Про це він написав в неділю на своїй сторінці у Facebook.

«МВС І СБУ мають інформацію про підготовку терористичних атак і провокацій з використанням вогнепальної бойової зброї та вибухових пристроїв у Києві, Харкові, Дніпропетровську, Львові та ряді інших міст країни. З урахуванням серії терористичних атак в Європі, активізації окупаційних сил на сході країни, з урахуванням високих ризиків терористичної загрози, мною прийнято рішення про переведення всіх правоохоронних структур на посилений режим роботи», – повідомив Аваков.

Міністр звернувся до політичних сил і активістів, які мають плани проводити масові заходи чи мітинги, проявляти пильність і не створювати умов, які загрожуватимуть безпеці громадян.

«Прошу вас вжити усіх необхідних рішень, для того, що б не було ні найменшої можливості використати ваше конституційне право на протест як ширму для виконання терористичного акту. Ціна людського життя занадто висока. Давайте в ці непрості дні разом думати про безпеку», – написав Аваков.

Напередодні через повідомлення про теракти у Парижі з численними людськими жертвами українське МВС оголосило, що правоохоронні структури переходять на посилений режим роботи на наступні два тижні.

Серія терактів, які сталися в Парижі в ніч на суботу забрали життя понад 130 людей, сотні поранені.

XS
SM
MD
LG