Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу бойовики 44 рази обстріляли позиції сил АТО – штаб


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі штабу АТО у вівторок вранці повідомили, що за минулу добу на Донбасі бойовики 44 рази обстріляли позиції сил АТО. Про це йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у Facebook.

«Проросійські найманці не припиняють обстріли наших позицій в зоні проведення АТО. Опитне, Піски, Луганське, Новгородське, Зайцеве, Мар’їнка: неподалік саме цих населених пунктів ворог вів вогонь по наших укріпленнях. Знову найгарячіше було в районі Донецького аеропорту. Противник обстрілював українські позиції зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем. Близько 23 години проросійські найманці вели вогонь по нашому опорному пункту неподалік Пісків з танку. Неспокійно було в районі тимчасово окупованої Горлівки. Тут бойовики обстрілювали наші позиції з різних видів зброї неподалік Новгородського та Зайцевого», – йдеться в повідомленні.

У штабі АТО про постраждалих в результаті обстрілів українських військовослужбовців не повідомляють.

В угрупованні «ДНР» наразі не повідомляють про те, як минула ніч на територіях, які бойовики контролюють. В угрупованні «ЛНР» також немає оновлених даних про останні години на підконтрольних йому територіях. Водночас напередодні луганські сепаратисти заявляли, що українські військові зосередили біля лінії зіткнення на північний захід від Попасної 13 танків.

Тристороння контактна група у Мінську 13 січня заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG