Доступність посилання

ТОП новини

Держприкордонслужба: пропускні операції на КПВВ «Зайцеве» тимчасово зупинені


Фото ілюстративне (©Shutterstock)
Фото ілюстративне (©Shutterstock)

У Державній прикордонній службі України повідомляють, що рішення про закриття контрольного пункт пропуску «Зайцеве» вступило в дію з середи, 3 лютого. Про це йдеться на сайті відомства.

«З сьогоднішнього дня через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Зайцеве» відповідно до рішення штабу АТО тимчасово зупиняються пропускні операції. В першу чергу це пов’язане з ситуацією, що склалася на даному напрямку, зокрема збільшенням провокаційних обстрілів з боку російських найманців та загрозою для життя і здоров’я мирних жителів, які перетинають лінію розмежування», – мовиться в повідомленні.

За даними прикордонників, у контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування пасажиро-транспортний потік залишається динамічним.

«Наразі усі КПВВ працюють в штатному режимі, окрім КПВВ «Зайцеве», – додали в Держприкордонслужбі.

Раніше про закриття КП «Зайцеве» через почастішання обстрілів з боку бойовиків у цьому районі повідомляв голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. Не виключив закриття пункту пропуску на Луганщині і голова тамтешньої ВЦА Георгій Тука.

У прес-центрі штабу АТО раніше повідомили, що минулої доби із настанням сутінок проросійські сепаратисти на Донбасі поновили інтенсивні обстріли позицій сил АТО в Зайцеві.

XS
SM
MD
LG