Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі двоє військових поранені – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув, двоє поранені, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, на луганському напрямку дотримувалися перемир’я, а на донецькому – підтримувані Росією сепаратисти продовжують порушувати режим тиші по всьому фронту.

«Вчора в ході ворожого обстрілу у Зайцевому на власному подвір’ї поранено місцевого мешканця.Також НЗФ здійснили кілька коротких мінометних обстрілів – у Зайцевому, Пісках та на північ від Красногорівки», – сказав речник АТО.

Лисенко також повідомив, що на маріупольському напрямку проросійські сепаратисти активно порушували режим тиші у Мар’їнці, де було 12 обстрілів.

В угрупованні «ДНР» заявляють, що українські військові вночі здійснили обстріл, внаслідок якого нібито пошкоджені шість житлових будинків в селищі Зайцеве біля Горлівки. В угрупованні «ЛНР» про обстріли не повідомляють.

Тристороння контактна група у Мінську 13 січня заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG