Доступність посилання

ТОП новини

Народний депутат із «Народного фронту» називає фейком повідомлення ЗМІ про Яценюка


Народний депутат Андрій Тетерук (архівне фото)
Народний депутат Андрій Тетерук (архівне фото)

У прем’єрській фракції «Народний фронт» назвали вигадкою повідомлення про згоду Арсенія Яценюка піти у відставку з посади прем’єр-міністра України, заявив народний депутат з фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук, якого цитує «Інтерфакс-Україна».

На запитання агентства, чи відповідає дійсності повідомлення ЗМІ про згоду Арсенія Яценюка піти у відставку з посади прем’єр-міністра, Тетерук відповів: «Я не можу коментувати фейки, я не підтверджую цієї інформації».

Раніше в п’ятницю в українських ЗМІ з посиланням на джерела в уряді та коаліції з’явилася інформація про те, що Арсеній Яценюк погодився піти у відставку, а наступним главою уряду стане міністр фінансів Наталія Яресько.

Сам прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що сказав президентові України Петру Порошенку, що тому доведеться сформувати новий уряд, якщо не влаштовує нинішній прем’єр. Про це Яценюк заявив в інтерв’ю німецькому виданню Frankfurter Allgemeine Zeitung, повідомляє прес-служба Кабміну.

«Якщо я вас більше не влаштовую, вам потрібно сформувати новий уряд», – сказав Яценюк, наголосивши, що неможливість сформувати новий Кабмін призведе до дострокових виборів.

«Я ніколи не критикував президентську партію. Для мене важливіше зберегти нашу єдність, ніж здобути кілька відсотків популярності», – додав Яценюк, зауваживши, що президент України «залишається його партнером».

Наразі в Адміністрації президента цю заяву не коментували.

XS
SM
MD
LG