Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: внаслідок обстрілів Зайцева поранений військовий


У штабі АТО заявляють, що внаслідок обстрілів Зайцева на Донеччині поранений український військовий.

«За уточненими даними, сьогодні під час обстрілів бойовиками селища Зайцеве мирні жителі не постраждали. Однак, на жаль, поранення отримав військовослужбовець Збройних сил України», – уточнили у прес-центрі штабу.

Раніше сьогодні українські військові повідомили, що сепаратисти обстріляли селище Зайцеве. У штабі АТО тоді зазначили, що бойовики здійснили вісім обстрілів з 82 та 120 міліметрових мінометів по житлових будинках населеного пункту. Повідомлялося про поранених серед місцевих жителів.

Водночас в угрупованні «ДНР», визнаному українською владою терористичним, заявляли, що українські військові вночі обстріляли підконтрольну сепаратистам частину селища Зайцеве біля Горлівки.

Напередодні президент України Петро Порошенко заявив, що нинішня ситуація в зоні бойових дій на Донбасі не дає підстав сподіватися на мирний розвиток подій.

Попри чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня, обстріли тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму припинення вогню.

XS
SM
MD
LG