Доступність посилання

ТОП новини

Прес-центр АТО: більшість обстрілів – на донецькому напрямку


Представник угруповання бойовиків неподалік Авдіївки (фото за 17 березня 2016 року)
Представник угруповання бойовиків неподалік Авдіївки (фото за 17 березня 2016 року)

Прес-центр АТО повідомляє про 32 обстріли, скоєні сепаратистами з вечора минулої доби, більшість із цих обстрілів – 31 – були скоєні на донецькому напрямку. Про це йдеться у ранковому зведенні прес-центру у неділю, 20 березня.

«Після закінчення роботи спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні та відбуття її до ППД (пункту постійної дислокації – ред.), російські найманці з 17:00 наростили бойову активність та продовжили обстріли позицій сил АТО. За добу зафіксовано 32 обстріли, 31 з них – на донецькому напрямку», – йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

За даними штабу, бойовики зокрема вели вогонь по опорних пунктах поблизу Авдіївки, Пісків, Зайцевого та Майорська з 82-міліметрових мінометів. «Зі 120-міліметрових мінометів та самохідних артилерійських установок калібру 152 міліметри російські терористи обстріляли захисників Авдіївки», – йдеться у зведенні.

На Луганщині українська сторона зафіксувала обстріл зокрема поблизу Трьохізбенки.

З опівночі, за даними прес-центру АТО, обстріли бойовиками позицій Збройних сил України припинилися.

Бойовики угруповання «ДНР» напередодні звинуватили українських військових в обстрілі околиць Донецька. В угрупованні «ЛНР» заявляють, нібито українська сторона обстріляла їхні позиції біля населеного пункту Нижньолозове.

XS
SM
MD
LG