Доступність посилання

ТОП новини

Поведінка екс-мера Новомосковська, затриманого п’яним за кермом, є «неприпустимою» – партія


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Поведінка екс-мера Новомосковська Сергія Мороза, затриманого п’яним за кермом, є «неприпустимою і неприйнятною». Таку заяву зробили у Дніпропетровської обласної організації партії «Відродження», від якої Мороз балотувався на виборах 2015 року.

«На думку керівництва дніпропетровської обласної організації партії «Відродження» та членів партії, поведінка і дії Сергія Мороза є неприпустимими і неприйнятними», – зазначили у партійної організації.

Водночас у повідомленні мовиться, що Сергій Мороз не є членом партії та «ніколи не перебував у її лавах».

«При цьому Сергій Мороз на виборах 2015-го року дійсно балотувався на посаду міського голови Новомосковська за підтримки партії «Відродження», – заявили у партії.

У п’ятницю стало відомо, що екс-мера Новомосковська Сергія Мороза затримали за кермування транспортним засобом у нетверезому стані. За даними обласного управління Національної поліції, чоловіка затримали за кермом авто напідпитку і без документів. Він був доправлений до місцевого райвідділку, де щодо нього склали протоколи про адміністративне порушення за статтями 130 та 126 Кодексу про адміністративні порушення (керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння та керування без документів).

Наразіув Новомосковську скандал із ще одним колишнім міським головою Віктором Літвіщенком. Цього тижня правоохоронці повідомили, що проти нього порушені кримінальні провадження, справа передана до суду. Сам він вбачає у справах політичне підґрунтя.

XS
SM
MD
LG