Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко призначив своїм представником у Раді Герасимова


Артур Герасимов
Артур Герасимов

Президент України Петро Порошенко призначив своїм представником у Верховній Раді народного депутата від фракції БПП Артура Герасимова. Указ про це оприлюднений на сайті президента.

Раніше повідомлення про призначення Герасимова з’явилося на сторінці у Facebook офісу віце-прем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе.

«Артур Герасимов – дієвий, ефективний, надзвичайно відповідальний керівник Парламентської делегації України в ПА ОБСЄ. Більше того, за його безпосередньої допомоги й участі нам вдавалося надавати безпосередню первинну інформацію про перебіг подій на сході України нашим друзям-партнерам в усіх ПА, де присутня Україна. Вірю, що його нове призначення додасть конструктиву й позитиву і в тристоронній діалог між парламентом, урядом і президентом», – зазначили в офісі віце-прем’єра.

Раніше представником президента у парламенті України був Степан Кубів. 14 квітня його призначили першим віце-прем’єром – міністром економічного розвитку і торгівлі України.

XS
SM
MD
LG